toa heftiba dti56waifb4 unsplash 0

L'aventura de viatjar junts

La lluna de mel és el colofó d'or de qualsevol casament. Després de mesos intensos de preparatius, decisions i nervis, toca descansar, gaudir de tot allò viscut i començar de debò l'aventura de ser un matrimoni.

Casar-se significa manifestar públicament el teu compromís amb la persona amb qui vols compartir la teva vida i celebrar-ho amb aquells que més vols. Per molts és una de les aventures més emocionants de la vida. I quina millor manera de començar-la que gaudint del teu viatge de nuvis.

L'origen de tot

La veritat és que no està gaire clar l'origen, ni del terme lluna de mel (que sembla que fa referència al fet que en les cultures antigues el temps es mesurava segons els cicles lunars i la mel era considerada un aliment afrodisíac i relacionat amb la fertilitat), ni del concepte de viatge de nuvis. Aquest últim podria remuntar-se a una tradició de l'alta burgesia britànica on els nuvis, un cop casats, es desplaçaven a visitar els familiars que no havien pogut assistir al casament i era la primera vegada que viatjaven junts.

Sigui com sigui, avui dia el viatge de nuvis és una tradició que ens encanta, i que ha evolucionat fins a convertir-se en allò que coneixem, un gran viatge per celebrar l'inici d'una nova etapa com a parella.

Destinacions per a viatges de nuvis n'hi ha tantes com parelles, i tot depèn dels gustos, aficions o interessos de tots dos, ja siguin comuns o diferents.

Una única destinació

Algunes parelles tenen molt clar com volen que sigui el seu viatge de nuvis, i opten per destinacions paradisíaques i exòtiques, com les platges de República Dominicana o les de Bali on a més tenen uns paisatges impressionants.




Altres són més partidàries de fer viatges culturals, on a més de gaudir dels paisatges de foto poden assaborir també la cultura i la gastronomia d'aquests llocs, com les illes gregues de Mykonos i Santorini o un recorregut per la Toscana a Itàlia.



 

També hi ha recent casats que prefereixen conèixer noves cultures i submergir-s'hi de ple, amb una ruta per una de les regions més fascinants de l'Índia, el Rajasthan visitant Delhi i Jaipur, gaudint d'un recorregut per les principals ciutats del Japó, com Kyoto , Osaka i Tòquio, descobrint les arrels els aborígens australians a Ayers Rock o Hamilton Island o veient el costat més salvatge de la naturalesa de safari a Kenya.



Hi ha alguns que busquen gaudir de la ciutat i la platja en un mateix lloc, i per a aquests Cuba és la destinació perfecta, coneixent l'Havana, Trinitat i descansant a les platges de Cayo Santa María.

 


Destinacions combinades

Per als nuvis que no es posen d'acord en si ciutat o platja, cultura o relax, hi ha també un altre tipus de viatges que cada vegada estan més de moda, i són aquells que et permeten triar dues destinacions combinades, que al principi no tenen res en comú, però que es complementen entre ells, com si fos una parella.

Nova York, és el punt de partida d'alguns d'aquests viatges combinats on el temps es divideix entre la voràgine d'una de les ciutats més bullicioses, animades i plenes de vida del món i la calma, tranquil·litat i desconnexió de la Riviera Maya o la Polinèsia, on tot sembla anar a un altre ritme.




Una altra combinació sorprenent, però que sempre funciona, és Egipte, el bressol de la civilització occidental, amb les seves famoses piràmides, temples i grans construccions amb Seychelles, un paradís de platges impressionants i boscos tropicals.



Com veus hi ha tants viatges de nuvis com parelles, perquè encara que les destinacions siguin les mateixes, cada viatge és diferent, perquè sou vosaltres els qui ho feu especial.

¡Comparteix a les teves xarxes!