circuitos

6 circuits impressionants per a les teves vacances 2024

Els circuits turístics suposen una excel·lent opció per exprimir fins al darrer segon de les teves vacances. Si ets dels que prefereixen explorar el més representatiu d'un país o regió i no centrar-se en una única destinació no et perdis aquestes propostes de viatge. Tu decideixes si t'agrada visitar les joies amagades dels països veïns o desitges arribar a destinacions més remotes i fascinants.

1. Circuit per Bretanya i Normandia

Què saps sobre el nord de França? Amb un circuit per Bretanya i Normandia, tindràs l'oportunitat d'endinsar-te en la cultura i història de dues de les regions franceses menys conegudes. Aquest recorregut pot incloure punts com la bonica ciutat de Nantes, però també la juvenil i moderna Rennes. Per suposat, podràs visitar l'espectacular abadia del Mont Saint-Michel, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i caminar sobre les històriques platges que van ser testimoni del Desembarcament de Normandia durant la II Guerra Mundial.

2. Circuit pel nord de Portugal

La cosa va de nords! Un altre dels recorreguts més interessants que pots realitzar si no t'agrada fer un viatge de llarga distància és un circuit pel nord de Portugal. El país veí proposa una ruta que comença a Oporto, destí predilecte per a entusiastes del vi. A una curta distància d'aquesta ciutat es troben alguns dels pobles més bonics de Portugal, com són Guimaraes i Braga, d'essència medieval. Una altra de les destinacions més pintoresques del nord del país és, sens dubte, Aveiro, amb els seus canals i barques tradicionals de colors.

3. La màgia d'Islàndia

Islàndia és un país de naturalesa salvatge i impressionant. Les cascades, camps de lava i glaceres seran la nota dominant en qualsevol ruta per aquest destí. Reykjavik, la capital, s'encarregarà de donar-te la benvinguda per començar com més aviat millor a gaudir de la bellesa indòmita d'aquest país. Les cascades Seljalandfoss i Skógafoss et sorprendran, però tampoc la famosa platja dels Diamants et deixarà indiferent. Un altre pla ineludible és la visita a un manantial d’aigües termals, com el de Deildatunguhver.

4. El millor del Senegal

Si estàs a la recerca d’una destinació exòtica i diferent, i Àfrica és un continent que sempre t'ha cridat l'atenció, no deixis de considerar Senegal. Aquest país de l'oest africà ofereix tresors com Dakar, la capital, on t'esperen atractius com l'estàtua del Renaixement Africà, considerada la més alta del continent. St. Louis és l'antiga capital colonial de l'Àfrica francesa i un dels majors atractius del Senegal. Després de caminar pels seus carrers colonials, pots anar a parar a un poblat tradicional del centre del país per comprovar les formes de vida dels seus habitants. Meravella’t amb els paisatges de baobabs i acàcies a la zona del delta de Sine Saloum i també amb els seus illots, aptes per al bany.

5. El Triangle d'Or de Tailàndia

Tailàndia és un dels països més turístics d'Àsia. Tants viatgers no poden estar equivocats. Al país dels somriures et rebrà la bulliciosa Bangkok, que alberga relíquies com el Temple del Buda Reclinat, el Temple del Buda d'Or o el Gran Palau Reial. Chiang Rai, al nord del país, és una altra de les destinacions indispensables si estàs de viatge per Tailàndia. Per completar el nord tailandès, no deixis de visitar Chiang Mai, on podràs indagar en cultures ancestrals i estar a curta distància de colònies d'elefants. Després d'empapar-te de la bellesa del nord del país, baixa fins a l'illa de Krabi, que acull algunes de les platges més espectaculars.

6. Canadà al complet

Canadà és molt més que les seves ciutats. Cert és que Mont-real o Toronto són urbs cosmopolites que mereix molt la pena visitar, però no són l'únic que ofereix aquest país. En un circuit pel Canadà, per exemple, pots incloure els bonics pobles de la regió de Charlevoix, que podràs explorar de camí al Quebec. Quan estiguis per Toronto, aprofita per visitar la zona de les Mil Illes i, per suposat, les emblemàtiques Cataractes del Niàgara. I si la teva agenda inclou Ottawa, no et perdis la cabana de sucre Chez Dany, on degustar el xarop d'auró tradicional.

Ja saps quin tipus de viatge faràs les teves properes vacances? Segur que alguna d'aquestes 6 destinacions ha donat al clau.

¡Comparteix a les teves xarxes!